ÅRSMÖTE 27:E JANUARI 19:30

Uppdaterat: 11 jan.

Det börjar dra ihop sig till ett nytt år och samtliga medlemmar kallas härmed till Årsmöte den 27:e januari klockan 19:30. Vi planerar för att hålla mötet i dojon men det finns beredskap att på kort varsel genomföra mötet digitalt, om covid-19 läget ej tillåter att vi träffas fysiskt.

Valberedningen efterlyser kandidater till styrelseuppdrag och vill ni själv engagera er mer aktivt i klubben eller känner någon som är som lämplig för uppdraget så kontakta Ulf Ockedal som är ordförande i valberedningen.

Vänligen ta del av kallelsen genom att klicka på nedan länk eller på anslagstavlan i dojon och återkom till mig eller till någon i styrelsen med frågor eller motioner.


https://docs.google.com/document/d/1t-zYWkQMM2rWXaDm3C14-N44QA-wMMknmWNZsz4LcqM/edit?usp=sharing


Väl mött på Årsmötet den 27:e januari!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK


Senaste inlägg

Visa alla

Barn (mon) & vuxna (kyu) graderar lördagen den 17 december​ Anmälan via denna länk: https://forms.gle/og8zWq268fDphrCg9 Miniorer har uppvisning lördagen den 10 december. Mer info finner ni under flike

Vi håller läger för er med kyu grader söndagen den 30/10 och ställer därför in passet denna dag. Vi hoppas så klart att så många som möjligt väljer att vara med på lägret istället!