ÅRSMÖTE 27:E JANUARI 19:30

Uppdaterat: 11 jan.

Det börjar dra ihop sig till ett nytt år och samtliga medlemmar kallas härmed till Årsmöte den 27:e januari klockan 19:30. Vi planerar för att hålla mötet i dojon men det finns beredskap att på kort varsel genomföra mötet digitalt, om covid-19 läget ej tillåter att vi träffas fysiskt.

Valberedningen efterlyser kandidater till styrelseuppdrag och vill ni själv engagera er mer aktivt i klubben eller känner någon som är som lämplig för uppdraget så kontakta Ulf Ockedal som är ordförande i valberedningen.

Vänligen ta del av kallelsen genom att klicka på nedan länk eller på anslagstavlan i dojon och återkom till mig eller till någon i styrelsen med frågor eller motioner.


https://docs.google.com/document/d/1t-zYWkQMM2rWXaDm3C14-N44QA-wMMknmWNZsz4LcqM/edit?usp=sharing


Väl mött på Årsmötet den 27:e januari!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK


Senaste inlägg

Visa alla

Den 11 juni är det dags för gradering och ni hittar tidsplanen samt övrig information under fliken "Schema" på hemsidan. Anmälan sker genom att betala in avgiften och fylla i uppgifterna i detta formu

Barn och MIniorer tränar som vanligt Vuxen måndags och torsdagsträning som vanligt. Vuxen Söndag (påskdagen) inställd pga för litet intresse.