ÅRSMÖTE 27:E JANUARI 19:30

Uppdaterat: för 7 dagar sedan

Det börjar dra ihop sig till ett nytt år och samtliga medlemmar kallas härmed till Årsmöte den 27:e januari klockan 19:30. Vi planerar för att hålla mötet i dojon men det finns beredskap att på kort varsel genomföra mötet digitalt, om covid-19 läget ej tillåter att vi träffas fysiskt.

Valberedningen efterlyser kandidater till styrelseuppdrag och vill ni själv engagera er mer aktivt i klubben eller känner någon som är som lämplig för uppdraget så kontakta Ulf Ockedal som är ordförande i valberedningen.

Vänligen ta del av kallelsen genom att klicka på nedan länk eller på anslagstavlan i dojon och återkom till mig eller till någon i styrelsen med frågor eller motioner.


https://docs.google.com/document/d/1t-zYWkQMM2rWXaDm3C14-N44QA-wMMknmWNZsz4LcqM/edit?usp=sharing


Väl mött på Årsmötet den 27:e januari!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK


Senaste inlägg

Visa alla

COVID-19 SMITTA PÅ KLUBBEN

Grattis till alla er stora som små som graderade lördagen den 18/12! Visst är det en fantastisk känsla att få bekräftelse på att man nu nått till nästa "level" och att alla de timmar man lagt ner på t

Skarpt covid-19 läge

Hej på Er alla! Med anledning av den ökade smittspridningen av COVID-19 (i alla dess nya former) så har styrelsen beslutat att MJJK återgår till "skarpt läge" när det gäller att minimera risken för sm