COVID-19 SMITTA PÅ KLUBBEN


Grattis till alla er stora som små som graderade lördagen den 18/12!

Visst är det en fantastisk känsla att få bekräftelse på att man nu nått till nästa "level" och att alla de timmar man lagt ner på träningen varit värt det!

Var stolta över era nya bälten och ta en välförtjänt vila från ju-jutsun fram tills terminen börjar igen i januari! Det är ok att äta upp sig lite under julledigheten eftersom ni kommer att förbränna överskottet nästa termen i dojon, då träningen inför er nästa grad kommer igång. Det kommer jag och övriga instruktörer att se till!

COVID-19

Två klubbmedlemmar har testats positivt för covid-19 och båda var på plats under några timmar i dojon igår. En av dessa är instruktör på klubben men personen hade igår ingen nära kontakt med några elever så endast en liten risk för smittspridning finns. Den andra personen är en elev i en barngrupp eleven graderade tillsammans med en annan person.

Efter att ha samlat information, både från föräldrar och instruktörer till de smittade, så kan jag med viss stolthet konstatera att alla inblandade verkar ha följt klubbens hårda covid-19 regler på ett utmärkt sätt. Det har medfört att ytterst få medlemmar risker att ha smittats i dojon under gårdagen.

De fåtal personer har varit i nära kontakt med någon av de smittade kommer att kontaktas idag.

Med denna lugnande information hoppas jag att ni alla får en riktigt trevlig Jul och Nyårshelg och jag hoppas att vi snart ses på mattan igen!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK

Senaste inlägg

Visa alla

Barn (mon) & vuxna (kyu) graderar lördagen den 17 december​ Anmälan via denna länk: https://forms.gle/og8zWq268fDphrCg9 Miniorer har uppvisning lördagen den 10 december. Mer info finner ni under flike

Vi håller läger för er med kyu grader söndagen den 30/10 och ställer därför in passet denna dag. Vi hoppas så klart att så många som möjligt väljer att vara med på lägret istället!