top of page

COVID-19 SMITTA PÅ KLUBBEN


Grattis till alla er stora som små som graderade lördagen den 18/12!

Visst är det en fantastisk känsla att få bekräftelse på att man nu nått till nästa "level" och att alla de timmar man lagt ner på träningen varit värt det!

Var stolta över era nya bälten och ta en välförtjänt vila från ju-jutsun fram tills terminen börjar igen i januari! Det är ok att äta upp sig lite under julledigheten eftersom ni kommer att förbränna överskottet nästa termen i dojon, då träningen inför er nästa grad kommer igång. Det kommer jag och övriga instruktörer att se till!

COVID-19

Två klubbmedlemmar har testats positivt för covid-19 och båda var på plats under några timmar i dojon igår. En av dessa är instruktör på klubben men personen hade igår ingen nära kontakt med några elever så endast en liten risk för smittspridning finns. Den andra personen är en elev i en barngrupp eleven graderade tillsammans med en annan person.

Efter att ha samlat information, både från föräldrar och instruktörer till de smittade, så kan jag med viss stolthet konstatera att alla inblandade verkar ha följt klubbens hårda covid-19 regler på ett utmärkt sätt. Det har medfört att ytterst få medlemmar risker att ha smittats i dojon under gårdagen.

De fåtal personer har varit i nära kontakt med någon av de smittade kommer att kontaktas idag.

Med denna lugnande information hoppas jag att ni alla får en riktigt trevlig Jul och Nyårshelg och jag hoppas att vi snart ses på mattan igen!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK

Senaste inlägg

Visa alla

MINIORER OCH MONBARN, ANMÄL ER TILL VÅRMONET 15-16 APRIL ANMÄLAN PÅ vårmonet 2023 SENAST 15/3

Pga förmodad Dan-gradering i Malmö 10/6, flyttas vår egen gradering till söndagen. Kom gärna och titta på graderingarna på lördagen, för att få inspiration till egen gradering.

Har man inte blivit meddelad att man är välkommen att pröva på, så gäller nu stopp för nyintag för terminen. De som står i kö, men inte blivit erbjudna plats, erbjuds att sätta upp sig på listan för h

bottom of page