instruktörsledda pass inställda

Kära medlem i Malmö Ju-jutsuklubb!

Folkhälsomyndigheten beslutade igår, tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare, att kraftigt skärpa råden för invånare och besökare i Skåne. Man tog även upp idrottande som en viktig punkt och tar man del av det som skrivits så är det tydligt att det är "skarpt läge" nu. https://www.mynewsdesk.com/se/region_skane/pressreleases/skaerpta-raad-ska-minska-smittspridningen-i-skaane-3046153

MJJK's styrelse höll idag, av den anledningen, ett extra styrelsemöte för att ta ställning till hur vi som klubb ska förhålla oss till de nya råden.

Vuxenträning inställd

De direktiv (skarpa råd) som nu kommit är så tydliga att vi tyvärr ej har något annat val än att ställa in de instruktörsledda vuxenpassen med omedelbar verkan fram tills i alla fall den 17:e november.

Barnträning inställd

När det gäller barn födda 2005 eller senare så undantas de visserligen från råden gällande träningsuppehåll men eftersom Riksidrottsförbundet i Skåne är särskilt lyfter fram kampsport som riskfaktor även för barn så har vi tagit beslutet att även deras träning tillfälligt pausas.


Vi kommer dock att ta en diskussion med RF snarast. Vår förhoppning är att i samverkan med dem finna lösning så att i alla fall vår barnträning kan komma igång igen relativt snart.

Övrigt

Vi kommer så klart att noga följa utvecklingen och informera er om eventuella förändringar på hemsidan samt på vår Facebook grupp.

Ni får så klart gärna höra av er till mig eller till någon annan i styrelsen om ni har några frågor eller funderingar.

Mvh,

Fredrik Wennolf - Ordförande & Instruktör

0705-935360

Senaste inlägg

Visa alla

Träningen fortsatt inställd

Tyvärr kommer jag med en tråkig nyhet! Eftersom covid-19 bitit sig fast rejält i regionen, och Regeringen nu beslutat sig för att tuffa till regelverket fram till jul (remiss), så har styrelsen idag b

Två st senseis till klubben

Äntligen! har klubben 2st nya Senseis, då Lars och Peter klarade sina graderingar till 3 Dan i helgen (15 november).

Intaget stängt för denna termin

Vi har nu varit igång ett bra tag och intaget har varit stängt sedan en tid tillbaka. Är man sugen på att börja, så skriv gärna upp er inför nästa termin. Detta gäller även för prova på. Skulle man vi

© 2019 Malmö Ju-Jutsuklubb

Sponsorer

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle