top of page

instruktörsledda pass inställda

Kära medlem i Malmö Ju-jutsuklubb!

Folkhälsomyndigheten beslutade igår, tillsammans med Region Skånes smittskyddsläkare, att kraftigt skärpa råden för invånare och besökare i Skåne. Man tog även upp idrottande som en viktig punkt och tar man del av det som skrivits så är det tydligt att det är "skarpt läge" nu. https://www.mynewsdesk.com/se/region_skane/pressreleases/skaerpta-raad-ska-minska-smittspridningen-i-skaane-3046153

MJJK's styrelse höll idag, av den anledningen, ett extra styrelsemöte för att ta ställning till hur vi som klubb ska förhålla oss till de nya råden.

Vuxenträning inställd

De direktiv (skarpa råd) som nu kommit är så tydliga att vi tyvärr ej har något annat val än att ställa in de instruktörsledda vuxenpassen med omedelbar verkan fram tills i alla fall den 17:e november.

Barnträning inställd

När det gäller barn födda 2005 eller senare så undantas de visserligen från råden gällande träningsuppehåll men eftersom Riksidrottsförbundet i Skåne är särskilt lyfter fram kampsport som riskfaktor även för barn så har vi tagit beslutet att även deras träning tillfälligt pausas.


Vi kommer dock att ta en diskussion med RF snarast. Vår förhoppning är att i samverkan med dem finna lösning så att i alla fall vår barnträning kan komma igång igen relativt snart.

Övrigt

Vi kommer så klart att noga följa utvecklingen och informera er om eventuella förändringar på hemsidan samt på vår Facebook grupp.

Ni får så klart gärna höra av er till mig eller till någon annan i styrelsen om ni har några frågor eller funderingar.

Mvh,

Fredrik Wennolf - Ordförande & Instruktör

0705-935360
Senaste inlägg

Visa alla

GRADERING 8 JUNI

Lördagen den 8 juni är det gradering för MON (barn) och KYU (vuxna). (Våra miniorer har uppvisning lördagen innan) OBS! Ni som ska till 1 KYU graderar helgen efter, den 16:e juni, i vår dojo inför Skå

SOMMARLÄGER KALMAR

Monbarn 3-5/8 2024 för mer info se förbundets hemsida under kalender https://www.ju-jutsukai.se/evenemang/barnsommarlager-i-kalmar-3-5-8-2024/ ​ Vuxna 6-10/8 2024 för mer info se förbundets hemsida un

Comments


bottom of page