top of page

INTENVISKURS 9-13/8

Uppdaterat: 9 juni 2021

Kursen riktar sig till vuxna, från 14 år, och är helt gratis!


Utbildningen är en ypperlig introduktion till grunderna inom funktionellt självförsvar, anpassad till Svensk lagstiftning.

Efter avslutad kurs erbjuds kursdeltagarna möjligheten att gradera till gult bälte inom vårt system, Ju-jutsu kai. Vill man därefter fortsätta sin träning mot orange bälte så görs det ordinarie träningsgrupper. Mer info om träningstider under fliken "Schema"


Väljer man att gradera, och träna vidare med oss efter avslutade kurs så tillkommer graderingsavgift samt medlems- / terminsavgift. Mer info finner ni under fliken "Avgifter"


Om det är så att man fyller 14år senare delen av hösten, sätt man upp på väntelista och erbjuds plats beroende på hur många som anmäler sig. Man måste ha fyllt 14 år för att få gradera.



ANMÄLAN / FRÅGOR


Anmälan görs till instruktorer@mjjk.com och ska innehålla

Namn

Adress

Personnummer

Telefonnummer



RESERVATIONER

  • Trots att vi har en av Sveriges största dojos kan intresset för utbildningen bli så stor att vi tvingas begränsa antalet deltagare.

  • Det aktuella covid-19 läget kan medföra att vi ej tillåts genomföra utbildningen

Senaste inlägg

Visa alla

ÄNDRADE TRÄNINGSTIDER PÅSKVECKAN

För påskveckan gäller nedan tider, måndag och tisdag träning som vanligt, i övrigt: Miniorer Lördag 30/3 10-11 för samtliga Miniorer Barnträning Mon Lördag 30/3 10-11 för samtliga Mon-barn Vuxna Sönda

BÄLTESLÄGERHELGI LUND 18-19 MAJ 2024

För alla vuxna utövare av Ju-jutsu Kai. Reviderat graderingssystem. Vi kommer att gå igenom alla grundläggande tekniker och all kihon waza under lördagen. Under söndagen är huvudinriktningen jigo waza

ANMÄL ER TILL VÅRMONET FÖR MONISAR OCH MINIORER

20-21/4 är det äntligen dags för Vårmonet i Nybro, Sveriges största Ju-jutsuläger för knattar, barn och ungdomar. Vi ser fram emot en intensiv och rolig helg där ett gäng toppen-instruktörer kommer hj

bottom of page