Skarpt covid-19 läge

Hej på Er alla!

Med anledning av den ökade smittspridningen av COVID-19 (i alla dess nya former) så har styrelsen beslutat att MJJK återgår till "skarpt läge" när det gäller att minimera risken för smittspridning på klubben.


Det innebär att:

  • Händer och fötter ska spritas innan varje pass

  • Mattorna städas av noga efter avslutat pass

  • Efter avslutat pass genomförs bytet till ny grupp utan att grupperna är nära varandra

  • Instruktörsledda pass genomförs i sektorer (gäller ej miniorer)

  • Man följer FHM rekommendationer då man misstänker att man själv eller någon i familjen är smittad. Det innebär att man genomför ett test och bekräftas smitta håller man sig borta från dojon i minst 7 dagar. Det gäller även om en familjemedlem är smittad.

  • MJJK's medlemmar bör följa FHM's rekommendationer om att ta ett PCR test vid hemkomst från resor utanför norden. Väljer man att ej göra ett PCR test SKA man ej vistas i dojon under 7 dagar efter hemkomst.

Hör gärna av er till mig eller till någon annan i styrelsen om ni har några frågor.

Vi ses i dojon!

Fredrik Wennolf, Ordförande MJJK

Senaste inlägg

Visa alla

ÅRSMÖTE 27:E JANUARI 19:30

Det börjar dra ihop sig till ett nytt år och samtliga medlemmar kallas härmed till Årsmöte den 27:e januari klockan 19:30. Vi planerar för att hålla mötet i dojon men det finns beredskap att på kort v

COVID-19 SMITTA PÅ KLUBBEN

Grattis till alla er stora som små som graderade lördagen den 18/12! Visst är det en fantastisk känsla att få bekräftelse på att man nu nått till nästa "level" och att alla de timmar man lagt ner på t