top of page

Träning & gradering

Hej på er alla!

Visst är det kul att våra träningspass börjat återgå till det normala. När jag skriver detta så inser jag samtidigt att ganska många av våra elever har faktiskt ej upplevt vad vi som har lite mörkare färg på bältet menar med "det normala" eftersom vi under hela er (eller era barns) ju-jutsu tid befunnit oss i en pandemi...

Vi som klubb har gjort vårt bästa för att klara oss igenom krisen och har i förhållande till många andra föreningar klarat oss relativt bra. Vi har i stort sett lika många medlemmar som innan pandemin och en stor del av er är nybörjare. Även om restriktioner har lättat och de flesta vuxna nu är dubbel vaccinerade så måste vi hålla ut ett tag till. Vår idrott är beroende av närkontakt och det innebär att vi som klubb även under en tid framöver kommer att hålla fast vid en del egna restriktioner för att minimera risken för smittspridning i dojon.

Det börjar närma sig gradering och vi känner att vi nog kan få till en relativt "normal" gradering denna gång och under vissa förutsättningar välkomnar vi även anhöriga till detta speciella event.

För att undvika smittspridning i dojon så gäller dock följande:

Ordinarie träningspass fram till gradering


  • Som tidigare meddelat ska inga anhöriga ska vara på plats lokalerna, vare sig i dojon eller köket. Ansvarig instruktör kan ta beslut om undantag om särskilda skäl föreligger. Detta gäller tills vidare men styrelsen kommer att ta nytt beslut i samband med att ny termin startar i januari.

  • Alla som tränar skall vara helt symtomfria och någon känd risk för smittspridning av covid-19 får ej föreligga.


Graderingar


  • En anhörig per elev får närvara vid graderingen.

  • Både den som ska gradera och den närvarande anhörige skall vara helt symtomfria och någon känd risk för smittspridning av covid-19 får ej föreligga.

  • Den anhörige ska helst vara dubbel vaccinerad

  • Mycket folk kommer att röra sig i dojon så tänk på att hålla avstånd till varandra och försök hålla er på en plats. Undvik även att uppehålla er i anslutning till ingången eftersom mycket folk kommer att passera därigenom.


Återkom gärna till någon i styrelsen om ni har några funderingar gällande hur vi som klubb handskas med covid-19 pandemin.


Väl mött i dojon!


Fredrik Wennolf, Ordförande

Senaste inlägg

Visa alla

ÄNDRADE TRÄNINGSTIDER PÅ SPORTLOVSVECKAN

Då många är bortresta under sportlovet, gäller följande tider: Miniorer Lördag 17/2 10-11 för samtliga Miniorer Lördag 24/2 10-11 för samtliga Miniorer Barnträning Mon Lördag 17/2 10-11 för samtliga M

restgradering 27/1 12:15

För er som missade graderingen av en eller annan anledning, så håller vi en restgradering lördagen 27/1 12:15. Har ni redan betalt, så behöver ni inte betala igen. Ni ansvarar själva för att ha en uke

SNART TERMINSSTART

Äntligen närmar vi oss terminsstarten. Under schema ser ni alla tider för start för respektive grupp. Är man nybörjare får man pröva 2 gånger (söndagsgruppen endast en gång) innan man måste betala sin

bottom of page