top of page

Uppstart Vuxenträning för befintliga medlemmar 3/6

Styrelsen fattade igår beslut att starta upp vuxenträningen, dock med de corona-restriktioner som gällde innan vi stängde. Träning på måndagar och torsdagar ordinarie tider. Söndagar är läget lite oklart beroende på instruktörsbrist för tillfället. Medlemsavgift 300:- samt höstens terminsavgift skall vara betald innan träningen. Dvs att höstens terminsavgift gäller för hela sommarens och höstens träning.

Begränsning av antal personer gäller för respektive Dojo, så blir det många som kommer gäller först till kvarn (tillsvidare i varje fall). Träna med samma person hela passet. Håll er inom er ruta, sprita händer och fötter innan ni går upp på mattan, städa av er egen träningsyta samt eventuella påkar, knivar mm när passet är slut. Undvik att använda omklädningsrum, kom ombytta, blanda inte de olika grupperna.

Slutligen - ÄNTLIGEN - Vi ses på mattan igen!

Senaste inlägg

Visa alla

Då börjar det dra ihop sig till gradering och ni märker på passen att instruktörerna förbereder både sina aktiva och sig själva på terminens höjdpunkt. Är man redo så visar man nu upp sig från sin bäs

Nu har vi stängt intaget för höstterminen för samtliga grupper. Gäller dock inte de som varit och provat på. Anmäl er gärna till vårterminen redan nu, för att försäkra er om en plats.

bottom of page