top of page

Uppstart Vuxenträning för befintliga medlemmar 3/6

Styrelsen fattade igår beslut att starta upp vuxenträningen, dock med de corona-restriktioner som gällde innan vi stängde. Träning på måndagar och torsdagar ordinarie tider. Söndagar är läget lite oklart beroende på instruktörsbrist för tillfället. Medlemsavgift 300:- samt höstens terminsavgift skall vara betald innan träningen. Dvs att höstens terminsavgift gäller för hela sommarens och höstens träning.

Begränsning av antal personer gäller för respektive Dojo, så blir det många som kommer gäller först till kvarn (tillsvidare i varje fall). Träna med samma person hela passet. Håll er inom er ruta, sprita händer och fötter innan ni går upp på mattan, städa av er egen träningsyta samt eventuella påkar, knivar mm när passet är slut. Undvik att använda omklädningsrum, kom ombytta, blanda inte de olika grupperna.

Slutligen - ÄNTLIGEN - Vi ses på mattan igen!

Senaste inlägg

Visa alla

1215 på lördag kör vi restgradering för vuxna. Anmäl er till kassor@mjjk.com, glöm inte bort att betala in graderingsavgiften. Ni måste ha egen Uke med er.

Grattis till alla nya bälten. Mon-barn har en sista gemensam träning 20/12 18.30-19.30 Vuxna och miniorer hälsar vi välkomna till vårterminen. God Jul och Gott Nytt År

JUST NU HAR VI EN KÖLISTA FÖR NYBÖRJARE BARN TILL VÅREN. DET BRUKAR ALLTID BLI LITE AVHOPP, SÅ ANMÄL ER GÄRNA TILL DENNA, INGEN AVGIFT KRÄVS FÖR ATT ANMÄLA SIG TILL KÖLISTAN.

bottom of page