Uppstart Vuxenträning för befintliga medlemmar 3/6

Styrelsen fattade igår beslut att starta upp vuxenträningen, dock med de corona-restriktioner som gällde innan vi stängde. Träning på måndagar och torsdagar ordinarie tider. Söndagar är läget lite oklart beroende på instruktörsbrist för tillfället. Medlemsavgift 300:- samt höstens terminsavgift skall vara betald innan träningen. Dvs att höstens terminsavgift gäller för hela sommarens och höstens träning.

Begränsning av antal personer gäller för respektive Dojo, så blir det många som kommer gäller först till kvarn (tillsvidare i varje fall). Träna med samma person hela passet. Håll er inom er ruta, sprita händer och fötter innan ni går upp på mattan, städa av er egen träningsyta samt eventuella påkar, knivar mm när passet är slut. Undvik att använda omklädningsrum, kom ombytta, blanda inte de olika grupperna.

Slutligen - ÄNTLIGEN - Vi ses på mattan igen!

Senaste inlägg

Visa alla

Den 27/8 har vi D-kurs på klubben. Vi kommer då att ta fikarummet/köket i anspråk, vilket innebär att inga föräldrar kan sitta och titta på miniorerna denna dag.

För tillfället har vi fullt i gruppen miniorer, men vi sätter gärna upp er på kölistan, då det alltid brukar bli några platser lediga vid starten. Då många som anmält sig till barngruppen inte dykt up