top of page

Verksamhet i coronatider

UTETRÄNING

Då vädret nu blivit bättre erbjuder uteträning med start 27/4 för vuxna och 2/5 för barn mon. Oöm klädsel gäller, kom ej i Gi!


Det blir i form av ”ensam-träning” dvs vi kör inte i par med varandra. Det blir således ej fokus på gradering utan en blandning av allt möjligt med Ju-jutsu anknytning. Kanske aningen mer styrka, kondition och flexibla lösningar än vad ni är vana vid.

Under dessa pass kommer Dojon inte att vara tillgänglig, inte ens för de med nyckel så se till att komma ”ny-kissade” samt ha fyllda vattenflaskor med om så önskas.


Vi träffas längst ner på parkering som ligger mot golfbanan.


Tider

Vuxna:

Måndagar 1830-2000

Lördagar 1130-1300

Mon (inte miniorer):

Lördagar 1000-1100 (sluttid är cirkatid)

Miniorer kan tyvärr inte erbjudas någon träning


SOMMARTRÄNING Målsättningen är att kunna erbjuda sommarträning, förmodligen ute det också. Vi återkommer med upplägg när det närmar sig.


GRADERING Denna termin kommer det inte att vara någon gradering.

Dock kommer vi att erbjuda gradering vid terminsstart till hösten. Det är viktigt att veta att vi inte kommer att göra avkall på graderingskraven, så detta är främst riktat till de som har kört själva under våren och sommaren och känner sig redo. Någon organiserad provgradering kommer ej att kunna erbjudas.

Föräldrar, det är viktigt att ni förstår att barnen, pga det långa uppehållet, förmodligen inte har de kunskaper som krävs för att klara graderingen till hösten och att vi därför rekommenderar att de väntar till vinterns gradering. Känner sig någon redo, så kan vi erbjuda gradering, men det är då stor risk att ert barn misslyckas.


EGEN TRÄNING

Erbjudandet om att få låna nycklar till dojon för att kunna träna enskilt med sin uke står fast (för vuxna), som tidigare meddelat så sker dock denna träning på egen risk och det är extremt viktigt att följa tidigare nämnda hygiendirektiv.

TRÄNINGSAVGIFT HT-20

Styrelsen har beslutat att de som betalt avgiften för VT-20, erbjuds 50% rabatt på höstens terminsavgift. Vi hoppas ju att allt går tillbaka till det normala då så att vi kan träna på som vanligt.


FRÅGOR / FÖRSLAG

Hör av er till styrelsen eller instruktörerna om ni har några frågor eller kanske ett bra förslag på hur vi kan bedriva verksamheten i dessa Coronatider.


Väl mött på (gräs-) mattan!


Styrelsen
Senaste inlägg

Visa alla

Då börjar det dra ihop sig till gradering och ni märker på passen att instruktörerna förbereder både sina aktiva och sig själva på terminens höjdpunkt. Är man redo så visar man nu upp sig från sin bäs

Nu har vi stängt intaget för höstterminen för samtliga grupper. Gäller dock inte de som varit och provat på. Anmäl er gärna till vårterminen redan nu, för att försäkra er om en plats.

bottom of page